Mer om CNMMAF “TRÖVER” – Testa Shades of Grey i Canadas strafflag

-uppdatering – 28 februari 2014 – CNMMAF har nu släppt detaljerna i formatet som kanske inte är ett bra mått på vem Bästa MMA -konkurrenter är, verkar vara försiktig när de försöker undvika att bli märkt som en “priskamp” enligt strafflagen. Här är detaljerna i testen:

CNMMAF Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja AMMA PRÖVER FORMAT

Rekommendera riktlinjerna för försöken.

1) Värdfacilitet kommer att välja en panel med toppbedömningstränare från följande område.

Styrka och konditionstränare

Strikande tränare (boxning/muay thai/mma … etc)

Greppbussar (brottning/judo/jiu jitsu … etc)

* Även ett urval av domare, domare, tjänstemän (kan hjälpa till med screening och urvalsprocess, eftersom de är oerhört värdefulla)

Detta beslut är upp till värdgruppen. Varje grupp t.ex.: styrka och konditioneringstränare (kommer att välja en kapten från sin egen grupp … Detta är upp till tränarna i varje grupp för att välja en) Kaptenen kommer att instruera tränarna i formatet för konditioneringsövningarna som kommer att få poäng.

Detta kommer att bestå av minst 10 övningar som testar deras över all konditionering och styrka. Vi kommer att vidarebefordra exempel på övningar (men jag är helt säker på att styrkabussarna kan komma med dem) alla träning kommer att vara samma varaktighet för alla utvärderade (beroende på antalet deltagare … det kan finnas olika testgrupper på en dag)

Slående tränare kommer att göra samma sak som ovan (välj en kapten). Alla deltagare kommer att demonstrera sina slående färdigheter (padhållning, väska slående, skuggboxning osv.) Tränare kommer att få dem att visa offensiva och defensiva manövrar … Mycket som en testning för ett bälte i kampsport.

Greppande tränare kommer att göra samma sak (välj en kapten) som alla deltagare kommer att visa sina gripande färdigheter (rullande med varandra … samt utvärderas av tränarna för deras kunskap om tekniker) varaktigheten av rundor kan vara 3 eller 5 minuters rullar.

Denna procedur är inte komplicerad (detta liknar vad UFC använder i sin Supreme Fighter Show) Allt som krävs är ett rättvist urval och lika testkriterier för alla. Oavsett vilka tekniker som väljs, eller övningar för styrka och konditionering. De bör vara konsekventa.

Varje konkurrent kommer att ha ett poängblad som han/hon kommer att ta med sig till varje teststation. Det kommer att finnas ett poängblad (efter att varje teststation är klar … Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja kaptenen tar dem alla till nästa poängstation) konkurrenterna kommer inte att känna till sina poäng förrän i slutet.

Det kommer också att finnas ett kommentaravsnitt där tränarna kan kommentera. Som en pekare på grund av de aktuella juridiska frågorna med amatör MMA

Vi bör vara i överensstämmelse om att detta inte är en kamp … inget huvud slående tillät vad så någonsin. Dessa är inte i förväg arrangerade matcher!

Som en speciell anmärkning till urvalskommittén. Det är mycket troligt att du kommer att ha ett stängt dörrmöte när det kommer till det slutliga urvalet. Det är också troligt att du kommer att ringa tillbaka i slutet av dagen för att utvärdera (obeslutna kandidater)

2) idrottare

Ålderskrav bör vara acceptabla.

Alla deltagare bör kunna lagligen komma in i USA.

Alla deltagare bör lämna in ett kort CV (identifiera deras engagemang i stridssporter)

Alla deltagare bör vara i tid

Alla deltagare bör visa bra idrottsutövning (oavsett utkommande) alla deltagare bör komma med full utrustning … handskar..skiva vakter … munstycken etc. bara för extra säkerhetsåtgärder. (konkurrentens säkerhet är först)

Alla deltagare kommer att underteckna ett undantag för ansvar.

> Alla deltagare bör underteckna ett mediautgivningsformulär (videoband eller mediatäckning) som en speciell anmärkning: Det är tränarens ansvar att lämna idrottare med positiv erfarenhet av deras förmågor och de områden som de behöver förbättra etc. (för de kan vara morgondagsmästare)

———————————————————————————————————————-

Vidare till min senaste diskussion om den kanadensiska nationella blandade kampsportförbundets planerade “nationella mästerskap” verkar CNMMAF redo att testa gränserna för strafflagen i deras ansträngningar för att sätta ett kanadensiskt Amma -team. Vägen till de nationella mästerskapen kommer tydligen att försöka komma runt avsnitt 83 förbud mot prisstrider genom att vara värd för “tryouts” på olika gym och dojos. CNMMAF har nyligen uppdaterat sin webbplats med följande tillkännagivande:

Den kanadensiska nationella MMA -federationen har meddelat att den kommer att ha ett Nation Broad Team Canada MMA -test, lagvalen med att baseras på resultat från testen och rekommendationerna från varje deltagande provins. Herr Pellitier, CNMMAF: s nationella direktör säkerställer att kriterierna är rättvist för alla provinser och att urvalsprocessen är icke -förspänning och inkluderar rättvis representation från alla deltagande provinser och ligger inom de juridiska riktlinjerna i avsnitt 83 i CCanadas riminalkod

Det är oklart exakt vad testerna kommer att innebära annat än att sparring är en möjlighet och påståenden om att tävlingen kommer att utformas liknande de tester som Zuffa innehar när de screenar kandidater till TUF. Den officiella CNMMAF -webbplatsen har bara detta att säga om testen:

Vi kommer att publicera all information för testen inom nästa vecka. Och kontakta alla idrottare som har förregistrerat för att uppdatera dem. Skär inte vikten för att om du väljs till landslaget kommer du att behöva väga i varje dag. Detta är inte heller en kamp, vi måste följa 83 § i strafflagen, vi har en utvärderingsprocess som gör att vi kan välja de idrottare som vi känner bäst kommer att representera Kanada vid världsmästerskapen. Vi garanterar alla idrottare en rättvis och demokratisk process över hela landet och en rättvis bedömning för att identifiera de bästa idrottare för Team Canada.

Kommer den här tekniken att implementera “tester” istället för “slagsmål” för att komma runt strafflagen? Svaret kommer med tiden.

Kriminalkoden fångar icke -sanktionerade amatörstävlingar så länge de är “ett möte eller slåss med nävar, händer eller fötter mellan två personer som har träffats för detta ändamål genom tidigare arrangemang som gjorts av eller för dem”. Detta är ett mycket brett nät och kan säkert tillämpas på konkurrenskraftiga amatörstest. Det finns ingen magi i att undvika strafflagen genom att vara värd för ett evenemang i ett gym/dojo, eller genom att bifoga etiketterna “testouts” eller “sparring” till en tävling. Allt som är viktigt är om ovanstående tekniska språk uppfylls. Om ja kan ett åtal följa. Det spelar ingen roll om du kallar det en kamp eller inte eftersom strafflagen också förbjuder “möten” som utan tvekan är en bredare kategori

Såvitt jag vet Athletic Bilbao Tröja har avsnitt 83 aldrig använts för att gå efter äkta träning och sparring och utan tvekan inte sträcker sig så långt. Det förorganiserade “mötet eller slåss” bör troligtvis gå utöver träning och istället ha en konkurrenskraftig karaktär. Tryouts som försöker identifiera vem som fortsätter att tävla i “nationella mästerskap” kan säkert fångas av koden beroende på vad som inträffar i testen. Tiden kommer att visa om detta är en effektiv teknik för att undvika strafflagen eller om olika provinsiella myndigheter är beredda för att klargöra gråtidorna i avsnitt 83 med åtal efter dessa händelser.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

CNMMAF OVERHAULS “Team Canada Tryouts”; Juridiska problem kvar 19, 2014in “Amatör MMA Law”
Immaf OVERHAULS Canadian RepresentationMarch 20, 2014in “Canadian Combat Alliance”
Är Ontario selektivt åtalar MMA -evenemang? 3 januari 2014in “Amatör MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.