Advokatbyråer för personskada tecken med La Kings och Ontario regeringstid för att vara det officiella advokatbyrån för personskador för båda lagen

Movagar & Yamin personskada advokater (M&Y personskada advokater) har ingått ett nytt strategiskt marknadsföringspartnerskap med AEG , ett av världens ledande idrotts- och liveunderhållningsföretag, för att bli den officiella advokatbyrån för personskador för Chelsea FC Tröja både LA Kings (NHL) och Ontario Reign (AHL) idrottsfranchises.

Multi -årsavtalet, förmedlat av AEG Global Partnerships, Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja ger M & Y -personskada advokater ökad varumärkesmedvetenhet och fördjupar sina band till det livliga Los Angeles -idrottssamhället. Dessutom markerar affären advokatbyråns första partnerskap med en professionell idrottsorganisation och “understryker företagets långvariga engagemang för de människor det tjänar i södra Kalifornien.”

“Vi är mycket nöjda med att välkomna Movagar & Yamin personskada advokater i vår idrottsfamilj,” sa La Kings president och Hockey Hall of Famer Luc Robitaille. ”LA Kings representerar Los Angeles-samhället, och vi är oerhört stolta över att arbeta med ett ledande LA-baserat advokatbyrå som är lika engagerat i att tjäna och hjälpa folket i södra Kalifornien som vi är. Jag tror att vi tillsammans har skapat ett första-av-dess slags partnerskap som gör att våra fans kan vara de verkliga välgörarna AS Roma Tröja i denna dynamiska nya relation. ”

Som en officiell partner för La Kings och Ontario Reign kommer M & Y -personskada advokater att ha en förbättrad varumärkes närvaro över både lagets arenor och online -mediekanaler. Speciellt för kungarna kommer advokatbyrån att få anpassade skyltar i spelet, inklusive TV-synliga instrumentbrädor under lagets lokalt tv-sändade säsong hemmamatch på Staples Center, samt LED-reklam och virtuell skyltning både på isen och bakom mål. Detta är utöver de element som den kommer att få som partner i Ontario Reign, som inkluderar marknadsföring på stadion via digital skyltning och marknadsföringselement i spelet under alla lagens ordinarie säsong hemmamatcher på Toyota Arena. Som en del av avtalet kommer LA Kings, Ontario Reign och M&Y advokatbyrå för personskador också att samarbeta om ett antal marknadsföringsinnehåll på både sociala och digitala medieplattformar.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.