5 Metoder att dyka upp för dig själv i vinter

vinter är förmodligen den svåraste säsongen att träffa dina hälso- och hälsomål. Det är mörkare, kallare och svårare att gå av soffan under dåligt förhållanden. Reparationen är lättare angiven än gjort, men det är viktigt att dyka upp för dig själv – även när du inte exakt känner mig motiverad. Gör kloka mål som du inte vill bryta, planera framåt för att förvänta sig hinder, samt stanna på rätt spår under årets svåraste säsong; Här delar beteendemässig hälsa och wellnessrådgivare Kelley Hoag, M.S., skapare av Root to Rise, fem metoder för att göra det.

Följ den ökade målinställningsmetoden. Hoag är ett fan av smart, intuitiv målsättning. Hon kom med akronymen “Rose” för att se till att dina mål är realistiska och som kan uppfyllas.

R är av anledning, säger hon, vilket betyder att “identifiera varför detta mål är viktigt för dig och se till att det är äkta.” Se till att motivation är intern, inte samhällelig.
O är för hinder eller att tro på “vad som har fått i din metod tidigare, så att du kan komma framför det i framtiden.” Kanske är det en brist på struktur eller lika mycket struktur.
S är för steg, säger Hoag. “Bryt varje mål i handlingsbara steg,” förklarar hon. “Hur kan du ställa in dig själv den här veckan för framgång tre månader från och med nu?” Olycksdieter såväl som strikta fysiska fitnessrutiner kan avstå från att göra det.
E är för känslor. “Visualisera dig själv och uppnå detta mål, liksom att komponera de känslor som detta framkallar i nuvarande tid och kopplar din nuvarande såväl som framtida själv känslomässigt,” säger Hoag.

Detta bör hjälpa dig att sätta dig på vägen mot att tillfredsställa dina mål.

Ändra din rutin och tillfredsställa dig själv var du är. Du kan springa mil varje vecka under våren, sommaren och hösten, men kanske är vintern inte dags att tvinga det målet på dig själv. “Det kan vara svårt att upptäcka motivation när det är kyligt såväl som mörkt, så vi måste tillfredsställa oss själva var vi är,” säger Hoag. “Hur kan du fortfarande integrera rörelse, äta sunt osv. I en metod Nagoya Grampus Tröja som känns bra?”

Som människor säger Hoag att det är typiskt och naturligt att anpassa sig säsongsmässigt. “Det är okej såväl som motiverat att ändra din rutin från höst till vinter,” förklarar hon. “Kanske betyder det att skifta från att springa till yoga, från en morgonträning till en kväll, eller från att äta kyliga sallader till varma skålar.” Bli inte så limmad på ett enda begrepp om hälsa och välbefinnande att du inte kan se att det förringar friska vanor.

Värm upp Tigres UANL Tröja med hälsosamma komfortmat. Komfortmat kan fortfarande vara friska, liksom de kan också vara enkla. Planera hälsosamma måltidspekkoncept i ditt livsstil som på samma sätt ger din kylda, vintersäsongs själ. “Personligen håller jag Meal Prep ganska enkel,” säger Hoag. ”Jag kommer att steka en enorm mängd grönsaker samt blanda dem med bönor, andra proteiner och ägg under hela veckan. Rotgrönsaker är särskilt vårdande just nu. Havregryn är min go-to-frukost just nu; Din kropp förstår vad den vill och behöver, så det allra bästa att göra är att stämma in och fråga den. ”

Hjälp dina mål där motivation också kan saknas. Du kräver inte att äta middag varje natt för att hålla en näringsrik kost. ”Om matlagningen tappar din energi, släpp den. Om du känner att du är fastnat av “borde” – jag ska laga fler måltider hemma, borde jag träna mer, jag borde sova tidigare – se exakt hur du Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja kan ersätta de med något som känns mer anpassade, säger Hoag . Uttagning och leveransstjänster är inte i sig dåliga val, insisterar hon. “Om det gör dig lycklig när du frigör din tid samt energi och håller dig på rätt spår med dina mål, verkar det som en vinst för mig.”

Definiera vad som får dig att känna dig framgångsrik och uppfylld. Ja, ställ dina mål. Men på samma sätt “hitta kul såväl som mångsidighet inom strukturen” av vad som gör dig framgångsrik att tillfredsställa dem, säger Hoag. “Jag förstår vad som närar mig,” förklarar hon, “som yoga, meditation, kaffe, musik, läsning, är varm och gemenskap, så jag fyller min dag med så mycket av det som möjligt.”

När du känner dig utslagen spår säger Hoag att det kan vara “bra att göra en lista över vad du är i hantering av som gör att du känner dig jordad” så att du kan söka dessa saker när du känner dig obalanserad.

Överdriv inte det på löften, även för dig själv. Det är enkelt att sätta orealistiska mål, särskilt när du används för att uppnå en hel del under de varmare, mer nollmånaderna på året. Den här säsongen, “Möt dig själv där du är”, säger Hoag igen. “Skapa små, mätbara löften om att utveckla självförtroende, såväl som att avsluta prenumerationen, följa upp och klippa ut allt du kan som tappar din energi,” säger hon, oavsett om det är en giftig dietplan eller livssugande träning. ”Det är exakt hur vi länkar till oss själva, gör våra rutiner äkta för oss, liksom därför, därför,hållbar.”

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Jenna björk

Jenna Birch är en hälsa och välbefinnande såväl som livsjournalisten. Hon har skrivit för webb samt tryckta butiker som Cosmopolitan, O, Psychology Today, Self, Women’s Health and Wellness samt mäns hälsa, bland andra. Hon är en anslutningskolumnist för Yahoo, såväl som författare till The Like Space (januari 2018, Grand Central Life & Style), en vetenskapsstödad guide för samtida kvinnor som navigerar i dagens utmanande datinglandskap. En University of Michigan alun, Jenna är fortfarande bosatt i Ann Arbor, MI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.