Trött hela tiden

Jag fick 8+ timmars sömn igår kväll, men var fortfarande trött hela tiden

Jag hoppas att det bara är “Girl Stuff” och inte eftersom jag blir sjuk. Jag har enorma planer för helgen (som, lite sak som kallas ett halvmaraton!) Så jag kan inte bli sjuk. Allt jag förstår är att jag desperat ville hösten somna hela dagen. Jag fick mig att Gamba Osaka Tröja dricka kaffe runt middagstid såväl som det gjorde ingenting för att hjälpa till. Sedan tog jag en sublingual B-12. Kändes fortfarande som att nicka. Bua.
Mina senaste videor

Min laddnings-upp lunch var en enorm sallad och multigrain-pringlar. Jag använder nästan alltid hummustarddressing med veggie hamburgare sallader samt TJs jordnötsklädsel med kikärtssallader.

Jag önskade något underbart på sidan och bröt ut denna rena bar som dessert. Det är inte en brownie. Jag förstår att de komponerade “Brownie” på omslaget två gånger, men det är inte en brownie. För $ 2,00 om du anger B -ordet levererar du mycket bättre. bara säga.

I mitten av eftermiddagen hade jag världens finaste yoghurt a.k.a Chobani ananas samt ett äpple. Det var så intressant att jag inte lyckades komma ihåg att ta en bild.

Jag gillar korniga, chewy mat – ge mig chewy granola, granola barer samt tjocka chewy cookies någon typ av dag! (Nej allvarligt, ge dem till mig.)

Så jag tror att det är därför jag gillar Chewy Tempeh över mjuk, squishy tofu. Även när du gör tofu helt är det inte lika kul att äta.

Kvällens middag hade många av mina föredragna saker! allra första tempeh såväl som nu jordnötssås med nudlar!

Jag blandade upp alla dessa saker med lite lönnsirap Chelsea FC Tröja (som jag inte lyckades komma ihåg att inkludera i bilden) samt blandat med en streck vatten för att tunna ut det.

Jag kokade upp några fullkorns nudlar såväl som precis innan de gjordes tilllade några strimlade morötter för att mjukna. När jag tillagas, lägger jag till Tempeh (det är redan kokt såväl som bara behöver värmas), miljövänliga lökar såväl som PB-sås.

Den här måltiden är en av Bens favoriter Leeds United Tröja också! Som att vi delar ett typiskt liknande av en fantastisk vegetarisk maträtt.

Jag kanske inte har ätit all den mörka choklad från hela Gross Sees godis. Gör någon annan det? Jag är verkligen bra på det! (Lägg till det till saker jag inte borde vara stolt över, men jag är.)

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.