En annan anledning att dricka grönt te – minska risken för Alzheimers

av PF Louis kraftigt

(NaturalNews) Eventuellt finns det ingen dryck som studeras för hälsofördelar mycket mer än grönt te. Det har erkänts ha anti-aging-egenskaper, främja hjärt-kärlhälsa, skydda mot diabetes, vända kroniskt trötthetssyndrom och uppvisa anti-canceregenskaper.

Den viktigaste aktiva ingrediensen som erbjuder alla dessa fördelar är ECGC eller Epigallocatechin Gallate, en typ Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja av flavonoid i grönt te som kallas en katekin. Det är de katekiner som är ansvariga för en mängd hälso -givande egenskaper.

Så många att ECGC -extrakt säljs för dem som inte kan dricka alla dessa koppar grönt te som kommer att göra tricket. ECGC -tillskott har också använts som tillägg till konventionella cancerbehandlingar.

Den enda varning för ECGC -tillskott eller kraftig konsumtion av grönt te kommer med graviditet. Gravida kvinnor som gör antingen är i riskzonen för baksidan av ECGC: s anti-canceregenskaper, vilket leder till cancerframkallande faror.

Och hennes nyfödda är i riskzonen för barns maligna centrala nervsystemtumörer om hennes polyfenol flavanoidintag är högt. Bäst att undvika antingen grönt te eller ECGC -extrakt under graviditeten.

Men för alla andra är ECGC Catechin -extrakttillskott eller drickande av grönt te bra. Svart te innehåller inte nästan samma katekininnehåll som grönt te.

Besegra demens innan det inträffar

En ny studie som dokumenterats i Journal of Biologisk AC Milan Tröja kemi har identifierat att EGCG kan hindra amyloid-beta-proteiner från att fästa till och döda hjärnceller i en labbinställning. Dessa amyloid-beta-proteiner betraktas som en ledande bidragsgivare till Alzheimers sjukdom.

Denna speciella studie gjordes in vitro, vilket innebär i glaspetriskålar eller provrör, men inte hos djur eller människor. Studien genomfördes av ett forskarteam vid University of Leeds i Storbritannien. En av forskarna, professor Nigel Hooper, hävdade studien som ett “viktigt steg för att förbättra vår förståelse för orsaken och utvecklingen av Alzheimers sjukdom.”

Andra neurodegenerativa sjukdomar kan nippas innan de tas över av ECGC: s kelerande egenskaper för att hjälpa till att eliminera järn eller aluminium från centrala nervsystemet och hjärnan.

En dryck eller extrakt för flera hälsosituationer

De flesta epidemiologiska studier med grönt te, statistisk analys av en bred population över tid, involverar intag av grönt te. Många var i Japan. De bästa resultaten var bland dem som drack fem eller sex koppar dagligen. Det är mycket te för amerikaner. Men kom ihåg att konventionella tekoppar i Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja Japan eller Kina är mindre än våra kaffemuggar, vanligtvis två till fyra uns.

Men om du vill se till att du får fördelarna utan att dricka några koppar grönt te dagligen, finns EGCG -tillskott tillgängliga. Varför borde du bry dig? Här är en lista över hälsofördelar från grönt te ECGC:

* Främjar viktminskning
* Vänder kranskärlssjukdom
* Förbättrar funktionell kapacitet för äldre medborgare
* hjälper till att underlätta kronisk trötthet
* Inducerar programmerad cancercellapoptos (celldöd)*
* hjälper till att minska HIV -virala belastningar
* ger skydd mot kronisk inflammation
* hjälper till att undvika autoimmun sjukdom
* Ökar immunsystemet som en antioxidant
* Skyddar mot Alzheimers och andra former av demens

*Förresten, apoptos är normalt för friska celler, de är programmerade att dö och ersättas av nya celler. Men cancerceller måste dödas av immunsystemets proteasenzymer eller externt levererade proteolytiska enzymer eller andra cellförstörande medel som amagdylin från aprikosfrön. Att inducera apoptos i cancerceller programmerar dem att självförstörning istället för att sprida sig på obestämd tid.

Det är mycket hälsa från en typ av dryck eller dess aktiva ingrediensekstrakt ECGC. Det är tillgängligt till förnuftiga priser i många hälsokostbutiker eller online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.