Se upp för falska tilläggsrecensioner!

av Matt Weik

Du letar efter ett nytt tillägg för att prova … vad gör du? Leta efter recensioner om nya produkter, eller hur? Vad händer om jag sa till dig att de flesta recensioner där ute idag är falska och betalade av tilläggsföretag? En av de största återförsäljare av tillägg är den värsta gärningsmannen och de verkar inte bry sig. Deras ursäkt är “alla gör det idag”. Vilken typ av svar är det? Jag kommer inte att kasta ut deras namn, men det är inte så svårt att räkna ut det.

Jag märkte dessa bedrägliga recensioner tillbaka när jag arbetade för ett tilläggsföretag och växte vår verksamhet på deras webbplats. Jag skulle märka att ett företag skulle lansera en produkt på den här webbplatsen och samma dag som företaget skulle ha recensioner som visar på produkten är en 10/10 och den bästa produkten de någonsin har använt. Va? Hur i helvete kunde de eventuellt lansera en produkt, beställa den samma dag, få sitt paket samma dag som beställde, prova produkten, redan få resultat och publicera en recension? Uppenbarligen kan de inte. Här ligger problemet.

Tilläggsföretag betalar människor för att ge positiva recensioner på webbplatser som de jag beskrev ovan. Inte bara det, utan vissa företag har tagit det till ett nytt extremt. De har räknat ut att människor bara kommer att ta sin produktgranskning på allvar om de köper produkten och har en “verifierad köpare” -tagg bredvid sitt användarnamn. Så gissa vad företag gör? De har såväl konsumenter som deras idrottare köper produkten på webbplatsen i fråga, väntar tills de får fraktbekräftelse, och sedan kan de logga in på webbplatsen och granska produkten med ”Verified Buyer” under sitt användarnamn. Så detta är en lösning för de icke-verifierade köpargranskningarna. Så vad gör företaget mer? De ger personen som de bad om att granska produkten en full återbetalning. Hur skuggiga kan saker bli?

Vem Cerezo Osaka Tröja kan du lita på idag? Ärligt talat är det omöjligt att säga längre. Jag har köpt flera produkter baserade Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja på att läsa positiva recensioner och har varit helt besvikna. Människor fick det att verka som att dessa produkter var det största sedan skivade bröd när allt de gjorde var att antingen skicka mig till badrummet Tigres UANL Tröja eller inte göra någonting alls. Vilket slöseri med pengar! Och vem har tid att tillbringa dagen på toaletten?

Gör dig själv en tjänst, sluta läsa recensioner och börja bli mer utbildad om ingredienser, effektiva doser av ingredienserna, vad forskning säger om vissa ingredienser och basera dina inköpsvanor från det. Såvida du inte vill kasta dina pengar på något och hoppas att det fungerar, är det vägen att ta när du beslutsfattande på nästa nya produkt du planerar att prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.