Gafflar över knivarutvärdering

I morse gick jag till fitnesscentret för en oskriven uthållighet. Jag använde kvinnors hälsa och wellness enorma bok och satte ihop en träning för mig själv.

Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
06:12

När jag fick hus övervägde jag French Toast, men valde dock på pannkakor eftersom jag hade pumpa för att använda upp – liksom sedan det är pannkakans söndag! Jag använder ganska mycket alltid en viss variation av mina proteinpannkakor.

Men den här gången lade jag till karamelliserad banan. Dessa naners var mycket mogna såväl som jag ströde dem med lite socker innan jag lagade dem.

Jag förstår inte vad som gjorde mig lyckligare – den varma, underbara bananen eller den smälta choklad PB.

Gafflar över knivar utvärdering / tankar

I går kväll såväl som jag såg gafflar över knivar.

Plott (från filmtelefon): Dokumentärfilmtillverkaren Lee Fulkerson utforskar möjligheten att så kallade ”sjukdomar i välstånd” som hjärtsjukdom kan vändas genom att bara anpassa våra dieter för att inkludera mindre bearbetade såväl som djurbaserade livsmedel.

Mina tankar: Filmen arkiverar några speciella situationer för människor med hjärtsjukdomar såväl som diabetes som går ner i vikt och kan sluta ta mediciner efter Brighton & Hove Albion FC Tröja att ha uppfyllt en hel mat vegansk dietplan i 12 veckor eller mer.

Det är fantastiskt.

Men jag tar det med ett saltkorn eftersom dessa människor gick från att äta skit (klienternas rekommendation att äta munkar såväl som snabb mat) – till att äta främst växter och växtproteiner. Jag misstänker att de skulle ha haft på liknande sätt enastående resultat som äter hela livsmedel såväl som magert protein. Som i är det främsta skälet till deras viktminskning såväl som hälso- och hälsoförbättringar att skära ut de bearbetade snacks, mycket kött samt snabb mat. De specificerar inte, men jag är säker på att deras läkare övervakade måltidsplanen inte inkluderade en hel del förmånsmat (vegan eller inte).

Filmen diskuterar i huvudsak China Research Study – en fantastisk, hur extremt torr bok om exakt hur människor på landsbygden i Kina är friskare än människor som äter djur på rutinbasis. Jag har kollat ​​in det så jag har redan förstått “avslöjningarna” från filmen.

Om du redan är medveten om betydelsen av att hålla dig borta från högt fett, bearbetade livsmedel – kommer du inte riktigt att upptäcka något eller “flyttas” av den här filmen. Det var fortfarande fascinerande så bra som jag inte var uttråkad, men jag gick inte därifrån som, “Wow! Jag förstod inte det, AS Roma Tröja jag går vegan imorgon! ”

Men Southampton FC Tröja – Ben, som inte kollade in Kinas forskningsstudie flyttades. Under middagen uttryckte han att han tänkte på att skära ut mejeri från denna dietplan (du förstår inte exakt hur betydande det är för “Whole Milk McGee” som jag gillar att ringa honom), samt äta mindre kött.

Läkarna i filmen ser det ut som att protein inte är viktigt. Personligen tror jag att jag inte får tillräckligt med protein och fett är primära triggers för mig att binge. Jag tror att jag kan få tillräckligt med protein som äter en vegetarisk diet, men är skeptisk till att bli tillräcklig medan vegan (med tanke på mina personliga behov, smakar och önskar att förhindra att matbesatt).

Som sagt, Ben funderar på att äta mindre kött och mejeri och vill ha min hjälp. Vi kommer att göra ansträngningar för att äta mycket mer vegetariska livsmedel samt mindre bearbetade livsmedel.

Fråga: Såg filmen? Kolla in China -studien? Tror du att allt är hippie dippie propaganda?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.