10 Metoder för att vinna över veggie hatare, enorma såväl som lite

Vissa ungdomar som grönsaker samt äter grönkålssallad utan att blinka ett öga. Andra springer skrikande från en morotpinne. Men med några knep kan du göra varje måltid mycket mer hälsosam och närande för hela familjen. Just här är 10 något smyga, men fortfarande läckra, metoder för att motivera ätare, enorma såväl som små, för att gilla dessa grönsaker.

1. Blanda en mycket bättre smet

Nästa gång du piskar upp smeten för ett parti pannkakor eller våfflor, gå miljövänlig … eller orange eller rosa! I en höghastighetsblandare, tillsätt ett par handfull färsk spädbarns spenat, eller en kopp antingen kokta rödbetor eller pumpa puré (konserverad fungerar bra) till de våta ingredienserna. Bekymrad över “jordnära” undertoner? Tillsätt lite extra vanilj och kanel.

2. Maximera muffins

Du kan packa en hel del näringsämnen i en mäktig bit muffin! Tillsätt strimlad morot till ditt föredragna krydda, äpple eller kli -muffinsrecept för lite naturlig sötma. Shredded Zucchini kan stöta på fördelarna med chokladbaserade muffins; Se bara till att fånga överskottet av vattnet ur zucchini innan du viks in i smeten.

3. Superfood Smoothies

Den kanske snabbaste metoden för att få en betydande dos av miljövänliga direkt till veggie hatare är i ett högt glas. Prova en enkel såväl som underbar kombination av spädbarns eko-vän (som spenat såväl som grönkål), banan, puttade datum, mandelsmör, mjölk med låg fetthalt och is.

4. Ägg med, ja, allt

Nästan alla grönsaker är ännu mycket bättre när de sauteras och blandas med ett äggröra. Du kan på samma sätt integrera spenat med ägg i en mixer innan du kryper efter en “gröna ägg” -pemjöl, eller vispa ihop ägg såväl som veggie -puréer (kokta såväl som kylda) som squash, morot eller blomkål.

5. Blomkraftkraft

Blomkålen är så mångsidig, liksom det är verkligen bra att stå i för andra kolhydrater. För blomkålen “ris”, tung ånga ett huvud av blomkål fram till al dente, sedan strimla på en lådgrekmässigt, eller blitz i en matprocessor tills den utvecklar små, risstora bitar. Sauté försiktigt i lite buljong samt servera som den är, eller blanda med kokt vitt ris. För blomkålmos, tung ånga till mjuk, tryck sedan med en potatisricer eller bearbeta i en matprocessor tills den är jämn. Blanda med lite fjäderfäbuljong eller mjölk, såväl som säsong efter smak.

6. Zoodles såväl som voodles

Att förvandla grönsaker till nudlar måste verkligen inträffa i ditt hus. Den allra första såväl som många framstående version är zucchini -nudlar (“zoodles”), men du kan använda morötter, underbara potatis, liksom andra squash också. Det är ganska enkelt när du får tag på det; Använd bara en spiralizer eller veggie peeler för att göra långa band, samt sauté i din föredragna sås.

7. Magisk köttfärslimpa samt köttbullar

Det är så enkelt att packa alla typer av grönsaker under solen i köttfärslimpa eller köttbullar. Försök hackade svampar, strimlad lök samt morötter, såväl som finhackade bladgrönsaker, förutom konventionella kryddor. För ett köttbullrecept som rullar bra med alla typer av nudlar eller zoodles, prova att blanda markkalkon med ett ägg eller två, kryddor (torkad oregano eller basilika fungerar bra), riven AZ Alkmaar Tröja parmesanost, köttfärs spenat, Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja samt strimlad zucchini.

8. Veggie-pizzor med bitstorlek

Använd svamplock såväl som zucchini -rundor istället för deg för en ny snurr på pizzakvällen. Bara baka svamplock såväl som zucchini -rundor i ugnen i 10 till 15 minuter, toppa var och en med en tesked sås samt en nypa ost. Servera dessa pizzor med bettstorlek tillsammans med hemlagade köttbullar, oliver samt fullkornsbrödpinnar.

9. Mac såväl som ost, utjämnad

Att lägga till grönsaker Brighton & Hove Albion FC Tröja till makaroner såväl som ost är en mästare för en middag för ungdomar i alla åldrar. Hacka upp spädbarns spenat och blanda i din ostsås för en grön-hackad maträtt, eller för något mycket mer inkognito, rör ren pureed grönsaker i såsen (butternut squash gömmer sig bra).

10. Ett smartare mellanmålsplatt

På helgerna, när ungdomar såväl som vuxna hösten till den sinneslösa ätande fällan, satte du ut en tallrik med veggie-pinnar med några dopp. Varje typ av tid någon är hungrig, de kan upptäcka en smakkombination med crunch. Prova morötter såväl som tahini, selleri samt muttersmör, miljövänliga bönor samt honungssennep, paprika samt hummus, broccoli samt en ranchyoghurtdopp eller gurkor samt italiensk förband.

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Kate Holt

Kate Holt ärMaterialförfattaren för Fitstar av Fitbit. Hon är ett sätt att leva såväl som produktförfattare, en socialt nätverksentusiast och – efter en kopp kaffe – en snabb berättare. En tidigare lokal i Italien, hon började sitt komponerande yrke som jämställde videospelskript från engelska till italienska, liksom nu har olika appar introducerar samt många bloggmeddelanden i sin portfölj. Hon körde sitt allra första maraton 2009, men i dag kommer du att upptäcka henne springa upp och ner sanddyner med sina unga söner i San Francisco.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.