Florida Foam Roller för denna löpare

Hej! Jag känner mig så ansvarig eftersom jag fick en skumrulle och en yogamatta för att hålla Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja i Florida. Mitt knä har varit värt och det beror på att mitt IT -band är oerhört snävt så jag måste verkligen rulla ut det.

Tyvärr fick jag bara använda den en gång när jag kom hit eftersom jag lämnade igår kväll.
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar och rekommendationer för ljudböcker. Historien, berättaren, granskningen och mycket mer på A Good Listening -serien.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
09:42

Jag lämnar Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja den här rullen i FL men för några år tillbaka när jag skadade mitt IT -band reste jag med en skumrulle och använde den på flygplatsen. Vad är en konstig! Jag vet.

Dags att köra till Tampa …

Jag fick absolut en exitrad som var större än min lägenhet! bom! Och jag gjorde en liten kompis också. Det var en stor lil del av resan.

Och jag hade en snabb layover i Phoenix och hittade en salladbar på flygplatsen <- ja !! Älskar det, jag var verkligen extatisk över det. De laddar per uns som Schalke 04 Tröja yoghurtland. Och jag drunknade det i Tapatio för det är så jag rullar.

Och jag har några dåliga nyheter …

Du kanske har tillbringat ditt liv på att tänka att du har fantastiska föräldrar och de är förmodligen riktigt fantastiska …

Men jag har officiellt de bästa mamma och pappa i världen.

De hämtade mig från flygplatsen och körde separat så att de kunde ta med min bil och min katt och jag skulle inte behöva köra till deras plats och hela vägen hem. Mina kikar är de bästa !!!!!

Fråga: Önskar du att du var min syster eller bror så att du också kunde ha de bästa föräldrarna?

Skulle du skumrulle på flygplatsen?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.