Att bli lätt

Jag släppte mig lätt idag och klippte min körning – slutade med att göra 10,6 mil eller så. Bah. Det regnade och jag kunde inte få mitt huvud i spelkörningen. Jag tänkte att eftersom jag har 11 veckor fram till mitt lopp kunde jag ta en extra enkel vecka innan jag får major med min träning. Åtminstone slutade jag med 9:14 takt, jag trodde att jag skulle gå mycket långsammare.

Okej. Men det är det! Jag får inte släcka igen. Jag tillkännager formellt att mitt 11 -veckors utbildningsprogram börjar imorgon och jag kommer att arbeta hårt så att jag kan PR.
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En bra Sanfrecce Hiroshima Tröja lyssnande – bok, podcast och visuell hemunderhållningsgranskningsserie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Min vackra partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

leva
00:00
08:21
07:28

Jag är ökänd för att minska långa körningar eller undvika hastighetsarbete som helst kostar – inte den här gången. Följ med så att jag har en annan anledning att pressa mig själv tack.

När jag kom hem var jag dränkt och var bokstavligen tvungen att byta ut ur mina kläder vid dörren för att undvika att droppa vatten överallt. Falska hårda trägolv och vatten innebär en dödsfälla för någon som alltid faller (läs: mig).

Post Shower Jag gjorde Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja ett äggskjutande. Min typiska blandning av lök, svamp, salsa, spenat och massor av ketchup.

Den ena biten rostat bröd med jordbalans och pumpa smör, den andra med pumpa gräddeost (som jag skrapade rent med brödets ändar).

Några timmar flög bara förbi och det var dags för lunch! Urawa Red Diamonds Tröja Ben och jag samarbetade om Annies mac n ost och sallader. Vi lade ärtor till blandningen också.

En stor ol ‘skål med lunch godhet

Hej, jag upptäckte just min Ghirarhelli -choklad från Foodbuzz Swag Bad är öppen … Verkar som en grizzlybjörn som hittade sin väg in i stashen.

Jag hade en bit naturligtvis – jag handlar vanligtvis inte om mjölkchoklad, men mandlarna gör verkligen detta.

Nu har jag några IKEA -möbler att sätta ihop! (Läs: Sitt på golvet medan Ben sätter ihop det.) Men åtminstone kommer jag att erbjuda uppmuntrande ord …

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.